Over ons

In hartje centrum Lemmer bevindt het kantoor van Makelaardij van Engelenburg in een sfeervol monumentaal pand uit 1762. Met uitzicht op het Dok zitten wij in de zomer eerste rang bij het levendige vaarverkeer en genieten we van de gezelligheid van het centrum. Loop gerust eens bij ons kantoor naar binnen met een vraag of voor koffie! Met veel passie en enthousiasme zorgen wij ervoor dat woningen ijzersterk op de woningmarkt gepresenteerd worden en met uitstekend resultaat worden verkocht. Daarnaast helpen wij mensen met het aankopen van hun droomhuis en kun je bij ons terecht voor een taxatie van je woning.

De kracht van Makelaardij van Engelenburg ligt in onze expertise en marketingstrategie. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we jouw woning op professionele en actieve wijze onder de aandacht moeten brengen bij een gerichte doelgroep. Wij beschikken over een groot eigen netwerk en een uitgebreid klantenbestand. Voor jou als verkoper resulteert dit in meer animo voor jouw woning, wat tot een vlottere verkoop en minder kosten leidt.

Daarnaast vinden wij persoonlijk contact en een goede klik met jou belangrijk. Of wij nu je woning gaan verkopen of jou gaan helpen met het aankopen van een woning, we zullen veel met elkaar samenwerken. Wij houden de lijnen graag kort. Heb je vragen of dringend een advies nodig? Bel ons gerust. Wij zijn flexibel en komen langs wanneer het jou het beste uitkomt, ook als dit in de avond of in het weekend is. Wij zijn professioneel, zullen altijd eerlijk met je zijn en hechten veel waarde aan een plezierig en laagdrempelig contact. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of loop eens binnen bij ons kantoor.

Beoordeeld met een 9,4

Op Funda wordt Makelaardij van Engelenburg beoordeeld met een 9,4. Daar zijn wij trots op! Wij zijn een professioneel en actief makelaarsteam dat persoonlijk betrokken is bij haar klanten. Benieuwd hoe anderen de samenwerking met Makelaardij van Engelenburg ervaren?

Ons team

Makelaar Martine

Martine van Engelenburg

NVM Register Makelaar & Taxateur

“Vertrouwen en integriteit is een belangrijk aspect in het zaken doen. Dat maakt voor mij het vak als makelaar waardevol. In 1996 verloor ik mijn hart aan de woningmakelaardij. Ik deed werkervaring op bij diverse gerenommeerde makelaarskantoren van de NVM. Ik startte in Amersfoort en na 4 jaar had ik de grote wens om terug te keren naar het mooie Friesland. Daar heb ik gewerkt in de regio’s Drachten, Heerenveen en Sneek. Na enkele jaren als vestigingsmanager gewerkt te hebben, miste ik het contact met de klant. Daarom startte ik in 2007 mijn eigen makelaarskantoor in Lemmer. Als makelaar/taxateur kan ik mij goed inleven in de klant en houd ik rekening met elke wens. Hierdoor ben ik in staat om een verkooptraject naar een goed resultaat te leiden.”

Makelaar Lemmer

Anita Weerman

Commercieel medewerker

“Samen met mijn collega Janneke ben ik het eerste aanspreekpunt voor het inplannen van een bezichtigingafspraak of een vrijblijvend gesprek over de waarde en verkoopmogelijkheden van je woning. Samen met Martine houden we continu sturing op het gehele verkoop- of aankoopproces en onderhouden wij contact met onze klant. Op deze manier word je geheel ontzorgd. Door mijn jarenlange ervaring op een marketing en sale-afdeling van een internationaal bedrijf en diverse cursussen op het gebied van social media, weet ik precies hoe wij ervoor kunnen zorgen dat jouw woning goed zichtbaar is op diverse social mediakanalen. Bel gerust of loop binnen voor een vraag of advies.”

Janneke Bouma

Commercieel medewerker

“Samen met mij collega Anita ben ik het eerste aanspreekpunt op kantoor. Wij assisteren Martine en ondersteunen bij het gehele aankoop-/ verkoopproces. Het is mijn kracht om te zorgen voor verbinding tussen de klant en Makelaardij van Engelenburg. Met veel plezier houd ik mij bezig met het organiseren van afspraken en het onderhouden van contact met de klant. In samenspraak met jou en Martine zorgen Anita en ik ervoor dat alles naar wens verloopt. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.”

Maak een afspraak

Op zoek naar een makelaardij voor het verkopen van je woning of heb je behoefte aan een aankoopmakelaar? Door onze expertise weten wij precies hoe de woningmarkt in elkaar steekt en hoe wij daarop kunnen inspelen. Je kunt ook bij ons terecht voor een taxatie van je woning of voor het aanvragen van een energielabel. Wij horen graag wat wij voor jou kunnen betekenen!

Jouw makelaar in Súdwest-Fryslân