Gratis Waardebepaling

Ben je benieuwd wat een woning waard is? Vraag gemakkelijk een gratis waardebepaling aan bij Makelaardij van Engelenburg. Een waardebepaling geeft een schatting van de waarde van een woning. Een waardebepaling is niet hetzelfde als een taxatie. Een waardebepaling laat je uitvoeren wanneer je bijvoorbeeld verhuisplannen hebt en benieuwd bent wat jouw woning ongeveer waard is.

Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies hoe de lokale en regionale woningmarkt eruitziet, waardoor wij de gewildheid van jouw woning kunnen vertalen naar een goed onderbouwde waardebepaling. Wij komen voorbereid aan zodat wij ter plekke de waarde van jouw woning met jou kunnen delen. Bij een waardebepaling door Makelaardij van Engelenburg hoef je jouw woning van tevoren niet op te ruimen, daar kunnen wij makkelijk doorheen kijken. En niet geheel onbelangrijk: wij rijden zonder reclame op de auto. Je hoeft je dus geen zorgen te maken of je buren een auto van een makelaar bij je huis ziet staan.

De waardebepaling biedt een mooie basis om verder te praten over de verkoopmogelijkheden van jouw woning en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Ook als je je woning pas over een jaar wil verkopen. Als verkoopmakelaar weten wij precies hoe wij jouw woning ijzersterk op de woningmarkt moeten presenteren zodat jouw woning met uitstekend resultaat wordt verkocht. Makelaardij van Engelenburg beschikt over een groot eigen netwerk en een uitgebreid klantenbestand. Voor jou als verkoper resulteert dit in meer animo voor jouw woning, wat tot een vlottere verkoop leidt.

Vraag gemakkelijk een gratis waardebepaling aan door de volgende gegevens in te vullen of bel ons gelijk op. Wij zijn flexibel en kunnen snel langskomen op het moment dat voor jou het beste uitkomt. Zo kun jij snel op de hoogte zijn van de waarde van jouw woning!

Gratis waardebepaling aanvragen

Beoordeeld met een 9,4

Op Funda wordt Makelaardij van Engelenburg beoordeeld met een 9,4. Daar zijn wij trots op! Wij zijn een professioneel en actief makelaarsteam dat persoonlijk betrokken is bij haar klanten. Benieuwd hoe anderen de samenwerking met Makelaardij van Engelenburg ervaren?

Waarom een waardebepaling door
Makelaardij van Engelenburg

Goed onderbouwd

Als NVM-taxateur weten wij precies waar wij op moeten letten waardoor jij een goed onderbouwde waardebepaling krijgt.

Snel langskomen

Wij zijn flexibel en kunnen makkelijk schakelen. Zo kunnen wij snel langskomen om jou te helpen en te ondersteunen op de woningmarkt.

Anoniem langskomen

Wij rijden zonder reclame op de auto. Zo ziet niemand in de buurt dat jij een makelaar op bezoek hebt.

Opruimen niet nodig

Geen stress, je hoeft je woning niet op te ruimen. Daar kunnen wij makkelijk doorheen kijken.