Stavoren – De Hellingh 2 ong

€ 62.500,- k.k.

Alle foto's

Grote ligplaats van 6 x 20 meter, en een eigen terrein met tuin en een eventuele parkeerplaats voor 1 auto.
Zeer rustig gelegen op loopafstand van het gezellige centrum van Stavoren.

Deze ligplaatsen zijn gerealiseerd in 2018, in totaal 32 ligplaatsen. De eigendom is via een appartementsrecht geregeld en betreft het exclusieve gebruiksrecht van een ligplaats ter grootte van 6 x 20 meter, alsmede het gebruik van het terrein en parkeerplaats. De ligplaats is geschikt voor een motorjacht of zeilboot. Het is niet mogelijk om hier een houseboat te stationeren.

De ligging is zeer aantrekkelijk. Het betreft hier een rustige omgeving met veel groen en is dus ook een prima plek om op uw boot te verblijven. Water- en elektra aansluiting zijn aanwezig. Middels een brug is het sfeervolle centrum van Stavoren binnen enkele minuten lopend te bereiken. De supermarkt ligt eveneens op loopafstand aan de andere kant van de ligbox. De ligplaats is geschikt voor een motorjacht of zeilboot. Het is niet mogelijk om hier een houseboat te stationeren.

De ligplaats staat direct in verbinding met open vaarwater, staande mastroute. Vanuit hier zijn alle Friese meren goed bereikbaar en het IJsselmeer is vanuit hier uitstekend bereikbaar. Stavoren is vertrekplek om prachtige tochten te maken over het IJsselmeer en naar de Waddeneilanden. De diepte van het water bedraagt ca. 2.20 meter.

Lees meer over de woning
0 m3 inhoud
Overdracht
Status
Te koop
Koopprijs
€ 62.500,-
Aanvaarding
In overleg
Inhoud
0 m3
Bouwvorm
Soort object
Overig OG
Bouwvorm
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Inhoud
0 m3
Buitenruimte
Tuin
Geen tuin
Parkeergelegenheid
Garage
Geen garage
Parkeeroppervlakte
0 m2
Totaal aantal garages
0
Overig
Huidig gebruik
OverigOG
Huidige bestemming
OverigOG
Bekijk uitgebreide kenmerkenlijst
Bekijk locatie op kaart

Plan een bezichtiging

Is dit jouw droomhuis? Neem contact met ons op en plan gelijk een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging neemt makelaar Martine je bij de hand en vertelt je alles over de woning.

Bel ons