Verkocht

Leek – Roomsterweg 12

€ 248.000,- v.o.n.

Alle foto's

Realiseer hier uw droomhuis aan de Roomsterweg 12 (I) te Leek.

Deze prachtige kavel van maar liefst 1640m2 is gelegen aan een rustige straat, met name bestemmingsverkeer en het kanaal Diepswal. Aan de andere zijde grenst de kavel aan een waterpartij en de nieuwbouwwijk Oostindie. De kavel biedt ruimte voor het realiseren van een royale woning met een bijgebouw van maximaal 100m2. Stedenbouwkundig is de positionering van het hoofdgebouw aan de westzijde vanwege de bestaande waardevolle bomen langs de openbare weg en om de transparantie langs het lint te behouden en een inrit. Zie bijgesloten tekening.

GROOTHUIS
In samenwerking met Groothuis Emmeloord is gekeken naar de mogelijkheden voor het realiseren van een vrijstaand woonhuis op deze kavel. Hiervan is een artist impressie bijgesloten. Groothuis kan u geheel ontzorgen met de aanvraag van de bouwvergunning. Bekijk de website van Groothuis.

LEEK
Centraal gelegen tussen Leek en Roden: binnen 10 minuten fietst u naar het centrum van Leek of Roden! Vele voorzieningen zoals winkels, sportvoorzieningen, basis- en middelbare scholen zijn op korte afstand gelegen. De verbindingswegen A28 en de A7 zijn snel en eenvoudig te bereiken.
In de woonwijk Oostindie is een brede school met openbaar en christelijk basisonderwijs, kinderopvang en peuterspeelzaal. Daar tegenover liggen de voetbalvelden van VEV ’67. Verder zijn er verschillende parken en veel speelterreinen voor alle leeftijden. Bovendien zijn er goede busverbindingen op loopafstand naar de stad Groningen.

Lees meer over de woning
92 m2 wonen
1.640 m2 perceel
507 m3 inhoud
5 kamers
3 slaapkamers
Overdracht
Status
Verkocht
Koopprijs
€ 248.000,-
Aanvaarding
In overleg
Woonoppervlakte
92 m2
Inhoud
507 m3
Bouwvorm
Soort object
Bouwgrond
Bouwjaar
2008
Bouwvorm
Niet van toepassing
Ligging
Aan rustige weg
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
92 m2
Perceel oppervlakte
1.640 m2
Inhoud
507 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Buitenruimte
Tuin
Tuin rondom
Achterom
Nee
Parkeergelegenheid
Garage
Aangebouwd steen
Parkeeroppervlakte
0 m2
Overig
Permanente bewoning
Ja
Onderhoud binnen
Goed
Huidig gebruik
bouwgrond
Huidige bestemming
bouwgrond
Bekijk uitgebreide kenmerkenlijst
Bekijk locatie op kaart

Plan een bezichtiging

Is dit jouw droomhuis? Neem contact met ons op en plan gelijk een bezichtiging. Tijdens de bezichtiging neemt makelaar Martine je bij de hand en vertelt je alles over de woning.

Bel ons