Wat is jouw recreatiewoning waard?

Recreatiewoningen blijven erg in trek! Ondanks dat het aantal verkochte recreatiewoning licht is gedaald, is er nog steeds veel meer vraag en weinig aanbod. Makelaardij van Engelenburg heeft een uitgebreid netwerk van mensen die op zoek zijn naar een recreatiewoning. Er is belangstelling voor jouw recreatiewoning! Dat klinkt wellicht interessant. Nieuwsgierig naar de waarde van jouw recreatiewoning en verkoopmogelijkheden?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Ben je benieuwd wat jouw recreatiewoning waard is? Vraag gemakkelijk een gratis waardebepaling aan bij Makelaardij van Engelenburg. Door onze jarenlange ervaring en expertise weten wij precies hoe de lokale en regionale woningmarkt eruitziet, waardoor wij de gewildheid van jouw recreatiewoning kunnen vertalen naar een goed onderbouwde waardebepaling.

De waardebepaling biedt een mooie basis om verder te praten over de verkoopmogelijkheden van jouw woning en wat wij daarin voor jou kunnen betekenen. Als verkoopmakelaar weten wij precies hoe wij jouw woning ijzersterk op de woningmarkt moeten presenteren zodat jouw woning met uitstekend resultaat wordt verkocht. Vraag hier een gratis waardebepaling aan.

Over Makelaardij van Engelenburg

In hartje centrum Lemmer bevindt het kantoor van Makelaardij van Engelenburg in een sfeervol monumentaal pand uit 1762. Met uitzicht op het Dok zitten wij in de zomer eerste rang bij het levendige vaarverkeer en genieten we van de gezelligheid van het centrum.

De kracht van Makelaardij van Engelenburg ligt in onze expertise en marketingstrategie. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we jouw woning op professionele en actieve wijze onder de aandacht bij een gerichte doelgroep. Wij beschikken over een groot eigen netwerk en een uitgebreid klantenbestand. Voor jou als verkoper resulteert dit in meer animo voor jouw woning, wat tot een vlottere verkoop en minder kosten leidt.

Makelaardij van Engelenburg vindt persoonlijk contact en een goede klik met jou belangrijk. Wij houden de lijnen graag kort. Heb je vragen of dringend een advies nodig? Bel ons gerust. Wij zijn flexibel en komen langs wanneer het jou het beste uitkomt, ook als dit in de avond of in het weekend is. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op.