Verkoopmakelaar Workum

Verkoopmakelaar Workum is Makelaardij van Engelenburg 

Het verkopen van een woning zonder verkoopmakelaar kan erg lastig zijn. Bij het verkopen van een huis komt veel kijken. Daarnaast kan het veel tijd in beslag nemen. Daarom staan wij als verkoopmakelaar in Workum voor u klaar. Met veel inzet en betrokkenheid verzorgt Makelaardij van Engelenburg voor u de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning. Wij bieden u jarenlange ervaring, deskundigheid en professionele begeleiding gedurende het gehele verkooptraject. Als verkoopmakelaar werken wij vanuit Lemmer en zijn wij actief in de gehele Zuidwesthoek, dus ook in Workum. Makelaardij van Engelenburg onderscheidt zich van anderen door onze transparante en eerlijke manier van werken. U staat bij ons centraal en wij zorgen ervoor dat de maximale opbrengst voor uw woning behaalt wordt. Wanneer u uw woning gaat verkopen, gaat u met ons een verkooptraject in. Dat betekent dat we o. a.een waardebepaling doen en een helder verkoopplan opstellen. 

Uw woning verkopen in Workum 

Voor het verkopen van uw huis in Workum stellen wij voor u een persoonlijk verkoopplan op. Samen bepalen we de verkoopstrategie. Vaak gebruiken wij hiervoor social media. Wij zorgen uiteraard voor een professionele presentatie van uw woning. Dit houdt in, fotografie van binnen en buiten, hoogte foto’s, drone video’s en plattegronden. Ook de bezichtigingen kunnen wij voor u verzorgen. Wij leiden kandidaat-kopers ongestoord rond door uw woning. Uiteraard staan we ze vakkundig te woord, beantwoorden we vragen en peilen we hun interesse. U wilt natuurlijk graag weten waar u aan toe bent. Daarom informeren wij na afloop u direct over de eerste indruk en de mogelijke koopbereidheid van de kandidaat-koper. Namens u onderhandelen wij met de kopende partij. Dit doen we uiteraard in goed overleg. Ons doel als verkoopmakelaar is natuurlijk om voor u het maximaal verkoopresultaat in Workum te bereiken. 

Verkoopmakelaar van Engelenburg verzorgt alles wat komt kijken bij het verkopen van uw woning in Workum 

Bepaalde zaken die komen kijken bij het verkopen van uw huis, moeten geregeld worden door een makelaar. Zo stellen wij nadat er een overeenstemming is over de prijs en de aanvullende voorwaarden een koopcontract op. Hierbij checken wij uiteraard nauwkeurig alle afspraken. De officiële koopakte wordt voor u opgesteld door de notaris. Het is belangrijk dat alle gemaakte afspraken nauwkeurig, duidelijk en juridisch juist zijn weergegeven. Het verkopen van een huis is voor de meeste mensen geen dagelijkse bezigheid. Daarom is het fijn als een deskundig en betrouwbaar persoon u begeleidt en adviseert. Makelaardij van Engelenburg is verkoopmakelaar bij u in de buurt. Wij helpen u graag met het verkopen van uw huis. Het verkopen van uw huis is een stuk makkelijk met een makelaar. Wij kennen de markt goed en onderhandelen scherp. Daarnaast zullen we uw belangen behartigen. 

Voordelig uw huis in Workum verkopen met Makelaardij van Engelenburg 

Wanneer u uw huis gaat verkopen met een makelaar wilt u niet ineens voor onverwachte kosten komen te staan. Daarom houden wij tijdens de verkoop van uw huis in Workum rekening met uw wensen. Daarbij kunt u rekenen op onze integriteit. Voor de verkoop of aankoop van uw woning weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Makelaarskosten bij de verkoop van een woning zijn beter in een percentage samen te vatten dan in een bedrag. Aan ons als makelaar betaalt u achteraf geen extra kosten. Daarnaast kunnen wij u als makelaar zonder kosten adviseren over zaken rondom de woning. Hierbij moet u denken aan het regelen van een energielabel, een notaris, een verhuisbedrijf, een bouwbedrijf, een bouwtechnisch keurmeester en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat alles voor u soepel verloopt.

Neem contact met ons op! 

U kunt ons altijd bellen of mailen voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten of eventuele kosten? Neem dan gerust contact met ons op. Ook verzorgen wij graag kosteloos advies. Wij helpen u graag met de verkoop of aankoop van uw woning. 

Neem contact met ons op!