Verkoopmakelaar Lemmer

Verkoopmakelaar Lemmer, Makelaardij van Engelenburg

Het is veel werk om zelf alles te regelen wat komt kijken bij het verkopen van een woning. Bij het verkopen van uw huis komt namelijk naast het laten taxeren van de woning ook de prijsonderhandeling en de bezichtigingen. Vooral de bezichtigingen zijn tijdrovend. Daarnaast is een bezichtiging een eerste indruk voor de potentiële koper, wat een grote impact heeft op de koper. Daarom laat u het gehele verkooptraject van uw woning over aan verkoopmakelaar van Engelenburg in Lemmer. Wij zijn een professionele verkoopmakelaar met tientallen jaren ervaring in de makelaardij. U kunt ons bovendien vinden in het dorpje Lemmer. Wij zijn door onze ervaring zeer bekend met de regio Friesland. Echter doen wij altijd een onderzoek, om de regionale woningmarkt van binnen en buiten te kennen. Dan kunnen wij een realistische vraagprijs aan u geven bij de waardebepaling.

Uw huis verkopen in Lemmer of omgeving

Verkoopmakelaar Van Engelenburg is opgericht in 2007 in het dorpje Lemmer. Dit betekent dat wij alles omtrent de huizenmarkt in Lemmer en omgeving weten. Bij ons kunt u terecht voor uitstekend advies voor het verkopen van uw huis. Wij raden het u echter sterk aan om het gehele verkooptraject in Lemmer te laten regelen door verkoopmakelaar Van Engelenburg. Wanneer u samen met ons de verkoop van uw woning in Lemmer wilt realiseren, gaan wij zorgen voor een uitstekend resultaat. Wij zullen het gehele verkooptraject van de woning bijstaan. Wij gaan hieronder verder in op het verkooptraject.

Verkoopmakelaar Van Engelenburg in Lemmer staat u bij met het gehele verkooptraject

Het verkooptraject van uw woning in Lemmer begint altijd met de waardebepaling van de woning. De waardebepaling draait uiteindelijk om vertrouwen, communicatie en presentatie. Wij gaan kennis maken met u en uw woning. Dit samen met onze kennis van de regionale woningmarkt, zorgt voor een realistische vraagprijs. Wanneer wij de waardebepaling hebben, kunnen we een persoonlijk verkoopplan opstellen. Hierbij bepalen wij de optimale verkoopstrategie. Denk hierbij aan de manier waarop wij uw woning aanbieden op de woningmarkt en op social media.

Ons netwerk is uitermate geschikt voor het snel verkopen van uw woning

Verkoopmakelaar Van Engelenburg heeft een uitgebreid netwerk van ingangen bij kandidaat-kopers in Lemmer en omgeving. Wij brengen de woning in beeld bij woningzoekenden, en ook bij alle NVM makelaars. Verder zult uw woning te zien zijn op onze website en op Funda. Wij maken een professionele en mooie presentatie van uw woning. Wij gebruiken apparatuur van hoge kwaliteit. Er worden foto’s gemaakt van de binnen- en buitenkant van de woning. Ook gebruiken wij drones om beelden te maken van het huis en de omgeving ervan. Uiteraard vindt u ook plattegronden, hoogte foto’s en meer bij de presentatie van uw woning.

Het afronden van de verkoop van uw woning in Lemmer

Onze makelaars gaan in goed overleg onderhandelen met de kopende partij van uw woning in Lemmer. Bij de prijsonderhandeling maken wij gebruik van al onze marktkennis, en onze ruime onderhandelingservaring. Het doel bij de prijsonderhandeling is uiteraard het maximale verkoopresultaat. Dat is immers het belangrijke verschil tussen het zelf verkopen van een woning, of het aannemen van een verkoopmakelaar voor uw woning in Lemmer; bij ons wordt het maximale uit uw woning gehaald. Alle voorwaarden en de overdrachtsdatum houden wij immers scherp in de gaten, en de resultaten van de onderhandeling overleggen wij met u.

Verkoopmakelaar Van Engelenburg is uw partner voor de verkoop van uw woning in Lemmer

Na de prijsonderhandeling is de verkoop van uw woning in Lemmer bijna afgerond. U kunt het gehele verkooptraject van uw woning doorlezen op onze website. Verder kunt u op onze partner websites en op onze social media meer vinden over onze werkzaamheden, en de woningen die bij ons te koop staan. Zo hebben wij onze eigen Instagram pagina en ook een Facebook pagina. Heeft u vragen over het verkopen van uw huis samen met makelaar Van Engelenburg in Lemmer? Neem dan contact met ons op! Wij staan u graag bij met de verkoop van uw woning.

verkoopmakelaar lemmer

Neem contact op met de verkoopmakelaar in Lemmer!