Verkoopmakelaar Balk

Verkoopmakelaar Balk is Van Engelenburg Makelaardij 

Verkoopmakelaar BalkBent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Balk? Dan bent u bij Makelaardij van Engelenburg aan het juiste adres. Makelaardij van Engelenburg is werkzaam vanuit Lemmer. Dit betekent dat wij u ook kunnen helpen om uw huis in Balk te verkopen. Voor het verkopen van uw woning met ons als verkoopmakelaar weet u precies waar u aan toe bent, zonder extra kosten voor een makelaar in Lemmer. Met veel inzet en betrokkenheid verzorgen wij voor u het verkopen van uw woning. In een vrijblijvend gesprek onderbouwen wij graag voor u de huidige waarde van uw woning, de verkoop en de social marketing tools die wij inzetten om de doelgroep te benaderen. Als verkoopmakelaar vinden wij het belangrijk dat we rekening houden met uw wensen en zorgen wij ervoor dat u bij het verkopen van uw huis in Balk, kunt rekenen op onze integriteit. 

Uw huis verkopen in Balk met professionele begeleiding 

Bij Makelaardij van Engelenburg kunt u vertrouwen op onze inzet en betrokkenheid bij het verkopen van uw woning in Balk. Hiervoor gebruiken wij als makelaar in de omgeving Balk een stappenplan. De eerste stap is de waardebepaling. In de samenwerking tussen u en uw makelaar draait het uiteindelijk om drie dingen, vertrouwen, communicatie en presentatie. Als verkoopmakelaar in Lemmer kennen wij de lokale en regionale woningmarkt van binnen en buiten, dus ook in Balk. Daarom kunnen wij de waarde en de coulantheid van uw woning glashelder vertalen naar een realistische vraagprijs. Stap twee is het opzetten van een persoonlijk verkoopplan, hierbij bepalen we samen de optimale verkoopstrategie. Wij bespreken met u hoe wij uw woning het beste op de woningmarkt kunnen aanbieden. Als u uw huis in Balk gaat verkopen met ons als makelaar stellen wij voor u ook een social mediaplan op. 

Woning verkopen met van Engelenburg als makelaar in Balk

De derde stap die wij zetten bij het verkopen van uw huis in Balk is het bezichtigen van uw woning. Als u uw huis in Balk gaat verkopen met ons als makelaar, zullen wij de kandidaat-kopers ongestoord door uw woning. Na afloop zullen wij u informeren over de eerste indruk en de mogelijke koopbereidheid van de kandidaat-koper. De vierde stap is de prijsonderhandeling. In goed overleg met u onderhandelen wij namens u met de kopende partij. Hiervoor hebben wij een gedegen marktkennis en ruime onderhandelingservaring. Ons doel is natuurlijk een maximaal verkoopresultaat. Nadat er overeenstemming is over de prijs en de aanvullende voorwaarden, stellen wij voor u een koopcontract op. Nadat de officiële koopakte voor u is opgesteld, begeleiden wij u bij de feitelijke overdracht. Waarna we het verkopen van uw huis in Balk als makelaar kunnen afsluiten. 

De kosten van een verkoopmakelaar in Balk

U vraagt zich natuurlik af wat de kosten zijn van een makelaar in Lemmer wanneer u uw woning wilt verkopen in Balk. Voor de verkoop of aankoop van uw woning weet u bij Van Engelenburg Makelaardij vooraf precies waar u aan toe bent en u betaald achteraf geen extra kosten. Daarnaast kunnen wij u ook kosteloos adviseren over zaken rondom de woning. Denk hierbij aan het regelen van een energielabel, notaris, verhuisbedrijf, bouwbedrijf, bouwtechnisch keurmeester en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat alles voor u op rolletjes verloopt. Vanuit Lemmer ontvangen wij onze bezoekers en klanten gastvrij. Als makelaar zijn wij niet alleen actief in Lemmer maar in de gehele Zuidwesthoek. Hier vallen o.a. de Fryske Marren en Súdwest-Fryslân onder. Ook is ons kantoor aangesloten bij de NVM en is onze makelaar ingeschreven bij het register van Vastgoed Certificaat. Het kwaliteitskeurmerk voor erkende makelaars en taxateurs. 

Kom bij langs bij Makelaardij van Engelenburg in het centrum van Lemmer 

Wij kunnen ons voorstellen dat u graag de kosten wilt weten van ons bedrijf als makelaar in Lemmer. Neem hiervoor of voor andere vragen gerust contact met ons op. Natuurlijk mag u ook altijd bij ons langskomen. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Lemmer. Bovendien zijn wij buiten werktijden telefonisch goed bereikbaar. Wij helpen u graag bij het verkopen van uw woning in Balk. Bel of email ons voor een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. 

Neem contact met ons op!