Ons team

De kracht van makelaardij van Engelenburg

De kracht van Makelaardij van Engelenburg ligt in onze expertise en onze marketingstrategie. Wij brengen uw woonhuis op professionele en actieve wijze onder de aandacht bij een gerichte doelgroep en beschikken over een groot eigen netwerk en een uitgebreid klantenbestand. Voor u als verkoper resulteert dit in meer animo voor uw woonhuis, wat tot een vlottere verkoop en minder kosten leidt. Het adverteren in bladen is overbodig. Het bereik is relatief klein en de kosten zijn hoog. Wij kiezen ervoor u van dienst te zijn met lage kosten en een actieve aanpak. Wij verstaan ons vak en zijn u graag van dienst bij de verkoop en aankoop of taxatie van uw woonhuis.

 

Kennismakingsgesprek

In een eerste gesprek geven wij u graag een onderbouwde taxatiewaarde en inzicht in onze bemiddelingskosten. We bespreken met u de ideale marketingstrategie om uw woning zo goed mogelijk te verkopen en bepalen samen de vraagprijs.

 

Martine van Engelenburg 

NVM Register Makelaar & Taxateur

Vertrouwen en integriteit is een belangrijk aspect in het zaken doen en dat maakt voor mij het vak als makelaar waardevol.

In 1996 verloor ik mijn hart aan de woningmakelaardij. Ik deed werkervaring op bij diverse gerenommeerde makelaarskantoren van de NVM. Ik startte in Amersfoort en na 4 jaar had ik de grote wens om terug te keren naar het mooie Friesland. Daar heb ik gewerkt in de regio’s Drachten, Heerenveen en Sneek. Na enkele jaren als vestigingsmanager gewerkt te hebben, miste ik het contact met de klant. Daarom startte ik in 2007 mijn eigen makelaarskantoor in Lemmer. Als makelaar/taxateur kan ik mij goed inleven in de klant en houd ik rekening met elke wens. Hierdoor ben ik in staat om een verkooptraject naar een goed resultaat te leiden.

 

Anita Weerman

Graag sta ik u te woord bij het inplannen van een bezichtigingafspraak of een vrijblijvend gesprek over de waarde en verkoopmogelijkheden van uw woning. Samen met de makelaar houden we continue sturing op het gehele verkoop- of aankoopproces en onderhouden nauwgezet contact met onze klant. Op deze manier wordt u geheel ontzorgd. Ik heb veel werkervaring opgedaan op de marketing en sales-afdeling van een internationaal bedrijf. Daarnaast heb ik cursussen gevolgd op social media gebied. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat uw woning goed zichtbaar is op diverse social media kanalen. Bel gerust of loop binnen voor een vraag of advies!

 

Janneke Bouma

Samen met mijn collega Anita ben ik het eerste aanspreekpunt op kantoor. Wij assisteren de makelaars en zorgen voor ondersteuning bij het gehele aan/verkoopproces. Daarnaast houd ik mij bezig met de boekhouding en financiële afwikkeling. In samenspraak met u en de makelaar zorgen wij ervoor dat alles naar wens verloopt.